Η ΕΤΑΙΡΙΑ

Με σεβασμό στο παρελθόν,
…και όραμα για το μέλλον…

Η εταιρεία Τettix Α.Ε.Β.Ε., δραστηριοποιείται στον τομέα των τροφίμων, με κύριες δραστηριότητες την εμπορία, επεξεργασία και συσκευασία μπαχαρικών, αρωματικών και φαρμακευτικών φυτών, αποξηραμένων λαχανικών, δημητριακών, αιθερίων και φυτικών ελαίων, αλατιών, τσαγιών Salveo Tea, καθώς και την παροχή υψηλής ποιότητας εξαγωγικών υπηρεσιών Ελληνικών προϊόντων στη λογική της υπερχονδρικής μέσω της Oregano Factory.

Ο Ιδρυτής, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας, ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ – συνιδρυτής και «ψυχή» της απερχόμενης πλέον επιχείρησης Αλεξόπουλος Αλ. & Σια ΟΕ, συνεχίζει την καταξιωμένη πορεία του στον χώρο, επιδιώκοντας την άριστη λειτουργία και δραστηριότητα της νέας Τettix, με σκοπό την εδραίωση και καταξίωσή της σε μία από τις πιο πετυχημένες εταιρείες στον τομέα της.

Με σεβασμό στο παρελθόν και όραμα για το μέλλον, ξεκινάμε βασιζόμενοι στην ίδια δοκιμασμένη πολιτική (αρίστης ποιότητας προϊόντα, διαρκής παρακαταθήκη, αυστηρή επιλογή προμηθευτών - συνεργατών, υψηλή παροχή υπηρεσιών, κ.ά.), όμως με πνεύμα ανανέωσης, πρωτοπορίας και εξωστρέφειας. Στεγαζόμαστε σε καινούριες ιδιόκτητες σύγχρονες εγκαταστάσεις, συνεργαζόμαστε με άρτια εκπαιδευμένο και εξειδικευμένο προσωπικό, δημιουργούμε καινούρια τμήματα (R&D, εργαστήρια ποιοτικού ελέγχου, κ.ά.), εφοδιαζόμαστε σύγχρονο εξοπλισμό, δημιουργήσαμε γραφείο τεχνολογικής και εμπορικής υποστήριξης στην Γερμανία (Τettix GbR), ενώ ιδρύουμε γραφεία εμπορικής υποστήριξης και σε άλλες χώρες (Κύπρο, Βουλγαρία), εφαρμόζουμε καινοτόμες ιδέες και πρακτικές, εξειδικευμένη τεχνογνωσία, ευέλικτη και αποτελεσματική πολιτική εξυπηρέτησης των πελατών, η οποία στηρίζεται στην εξωστρέφεια και στην εξατομικευμένη μελέτη των αναγκών τους.

Μείνετε λοιπόν μαζί μας, ως συνοδοιπόροι μας γιατί,

 

Όλοι εμείς στην ΤΕΤΤΙΧ, και θέλουμε και μπορούμε
να είμαστε ο αξιόπιστος συνεργάτης σας!!!

 

 

 

 

 

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ

Ιδρυτής, Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος

Ο Δημήτριος Αποστολόπουλος γεννήθηκε το 1959 στην Αθήνα. Ως παιδί, αγαπούσε πολύ τα γράμματα και υπήρξε άριστος μαθητής. Παρ’ όλες τις  δυσκολίες της εποχής εκείνης, κατόρθωσε να ασχοληθεί σε επιστημονικό επίπεδο με την μεγάλη του αγάπη, τα οικονομικά.

Παρόλα αυτά, ως πνεύμα οξυδερκές και ανήσυχο, αντιλήφθηκε από πολύ νωρίς την ικανότητά του να εξασκεί την τέχνη του εμπορίου. Το 1992 του δίνεται η ευκαιρία να ακολουθήσει το έμφυτο επιχειρηματικό του χάρισμα. Στην οδό Ευριπίδου, στο κέντρο της Αθήνας, ξεκινά την λειτουργία του καταστήματος «Αλεξόπουλος Μπαχαρικά», μαζί με τον συνεταίρο του. Με αργά, σταθερά και μελετημένα βήματα, ιδρύουν την οικογενειακή επιχείρηση «Αλεξόπουλος Α. & Σια ΟΕ», όπου ξεδιπλώνει στο έπακρο τις εμπορικές του δεξιότητες και φέρνει την επιχείρηση στην κορυφή του κλάδου.

Σήμερα, έπειτα από 26 χρόνια επιτυχημένης ανοδικής πορείας, οι δύο συνέταιροι αποφασίζουν από κοινού την αναδόμηση της υπάρχουσας επιχείρησης, αναγνωρίζοντας τις αυξανόμενες απαιτήσεις της αγοράς και τις αλλαγές των συνθηκών.

Με σεβασμό στο παρελθόν και όραμα για το μέλλον, ο Δημήτριος Αποστολόπουλος, ιδρύει την νέα Τettix, με σκοπό αφενός να συνεχίσει την ίδια δοκιμασμένη πολιτική, αφετέρου να εφαρμόσει νέες, πρωτοπόρες ιδέες, μεθόδους και πρακτικές που επιτάσσει η σύγχρονη εποχή.

Ως επαγγελματίας, έχει βαθιά γνώση του αντικειμένου του, την οποία έχει αποκτήσει μελετώντας όλες τις σχετικές βιβλιογραφίες, ενώ συμμετέχει σε όλα τα σεμινάρια και τις εκθέσεις, ταξιδεύει σε όλες σχεδόν τις χώρες παραγωγής, έρχεται σε επαφή με αρμόδιους φορείς, ενημερώνεται, παρατηρεί και επεξεργάζεται κάθε σχετική πληροφορία.

Είναι ένθερμος υποστηρικτής του fair play στο εμπόριο, επιδιώκει δημιουργικές και διαχρονικές σχέσεις με κάθε συνεργάτη και στοχεύει μόνο στην κορυφή.

Ως άνθρωπος είναι οραματιστής, επενδύει στις ανθρώπινες σχέσεις, προσβλέπει σε ένα εύρωστο και δημιουργικό μέλλον για την Ελλάδα και τον κόσμο και προσπαθεί γι’ αυτό.

1983

35 χρόνια εμπειρίας
Ανθρώπινο δυναμικό
Ο στρατηγικός συνεργάτης της επιτυχημένης δραστηριότητας της εταιρίας μας
ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ
ΑΠΟΘΗΚΕΣ
Εκθέσεις
Συμμετέχουμε ενεργά στις μεγαλύτερες εκθέσεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό

 

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

 

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΜΑΣ

Tettix Α.Ε.Β.Ε.

Διεύθυνση: Πάροδος Οδ. Ελύτη 160, ΒΙΟ.ΠΑ. Ανω Λιοσίων
Τ.Κ. 133 42, Τ.Θ. 46072, Νομός Αττικής, Ελλάς

GPS: Latitude 38.0796121 - Longitude 23.6838346

Βρείτε μας στον χάρτη

Τηλέφωνο: (+30) 210 2475403 - (+30) 210 2473587

Fax: (+30) 210 3004462

E-mail: info@tettixsa.com