fbpx

ΕΙΣΑΓΩΓΕΣ & ΧΟΝΔΡΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΟ ΜΠΑΧΑΡΙΚΩΝ, Α' ΥΛΩΝ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ & ΑΡΤΟΠΟΙΙΑΣ

ΠΩΛΗΣΗ ΧΟΝΔΡΙΚΗ


ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Με αξίες και όραμα.

Όλοι εμείς στην Τettix, γνωρίζουμε καλά τον χώρο των τροφίμων, τις ανάγκες και τις ιδιαιτερότητές του.

Ζούμε καθημερινά τον παλμό της αγοράς και είμαστε διαρκώς ενημερωμένοι για τα καινούρια δεδομένα σε προϊόντα και υπηρεσίες ώστε να εξυπηρετούμε απόλυτα τις απαιτήσεις των πελατών μας με:

 • Μία πλήρως εξοπλισμένη και σύγχρονη μεταποιητική μονάδα στις καινούριες ιδιόκτητες εγκαταστάσεις μας, στην οποία γίνονται όλες οι εργασίες επεξεργασίας:
  • Τεμαχισμός
  • Κοσκίνισμα
  • Τρίψιμο
  • Απεντόμωση
 • Στο συσκευαστικό τμήμα, το άρτια καταρτισμένο προσωπικό μας ακολουθώντας όλους τους κανόνες υγιεινής και ασφαλείας, συσκευάζει με το δικό μας brand name αλλά και PL!
 • Στο πρότυπο εργαστήριό μας ποιοτικού ελέγχου διενεργούμε τις δικές μας αναλύσεις, συμπληρωματικά με τα συνεργαζόμενα εργαστήρια, ώστε να είμαστε 100% σίγουροι για τα αποτελέσματα.
 • Το ανανεωμένο μας τμήμα Τεχνολογικής υποστήριξης και Ποιοτικού Ελέγχου, σε συνεργασία και διαρκή επικοινωνία με το γραφείο μας τεχνολογικής και εμπορικής υποστήριξης στην Γερμανία, εκτός από τις απαραίτητες τεχνολογικές υπηρεσίες (πιστοποιητικά ανάλυσης, MSDS, κα.), παρέχει στους πελάτες μας την τεχνογνωσία και όλες τις απαραίτητες πληροφορίες που επιθυμούν, ώστε να χρησιμοποιούν τα προϊόντα μας με τον καλύτερο τρόπο στην κατασκευή των δικών τους προϊόντων.
 • Οι αποθήκες μας, ακολουθούν τις σύγχρονες πρακτικές αποθήκευσης, περιλαμβάνουν ψυγεία για τα ευπαθή προϊόντα, ενώ ακολουθείται πάντα το σύστημα FIFO (first in, first out).
 • Τα γραφεία μας, η καρδιά της Τettix, είναι πλήρως εξοπλισμένα με τα πιο σύγχρονα εργαλεία και συστήματα, ώστε να ελαχιστοποιούνται οι καθυστερήσεις.
 • Είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι για το καινούριο ερευνητικό μας τμήμα R&D, το οποίο εξειδικεύεται στην έρευνα και ανάπτυξη νέων καινοτόμων προϊόντων, με αυξημένα διατροφικά χαρακτηριστικά, υψηλή προστιθέμενη αξία και υψηλά ποιοτικά χαρακτηριστικά με ανταγωνιστικότητα στην σύγχρονη Ελληνική και Διεθνή αγορά τροφίμων.
 • Με το brand name SALVEO TEA, η εταιρεία μας συνεχίζει την ήδη επιτυχημένη πορεία της στον χώρο των τσαγιών, με στόχο την εξάπλωσή του, όχι μόνο στην ελληνική αγορά αλλά και στο εξωτερικό.
 • Παρέχουμε υψηλής ποιότητας εξαγωγικές υπηρεσίες Ελληνικών κυρίως προϊόντων αλλά και ξένων στην λογική της υπερχονδρικής, μέσω της OREGANO FACTORY.
 • Βρισκόμαστε σε διαδικασίες πιστοποίησης για βιολογικά προϊόντα, γνωρίζοντας την αυξανόμενη ανάγκη της αγοράς, ενώ ήδη συνεργαζόμαστε με παραγωγούς, οι οποίοι βρίσκονται στο στάδιο βιολογικής πιστοποίησης.
 • Δημιουργήσαμε γραφείο τεχνολογικής και εμπορικής υποστήριξης στην Γερμανία (Τettix GbR), ενώ ιδρύουμε γραφεία εμπορικής υποστήριξης και σε άλλες χώρες (Κύπρο, Βουλγαρία).

Όμως το ανθρώπινο δυναμικό είναι η ψυχή της εταιρείας και καθοριστικός παράγοντας για την επιτυχία και την εξέλιξή της. Εκπαιδευμένο, σωστά καταρτισμένο, με εξειδικευμένη τεχνογνωσία και συνεχή ενημέρωση, παρέχει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες σύμφωνα πάντα με τις ανάγκες των πελατών και τις συνεχείς προκλήσεις της αγοράς.

 

Όλοι εμείς στην ΤΕΤΤΙΧ, και θέλουμε και μπορούμε
να είμαστε ο αξιόπιστος συνεργάτης σας!!!

 

B2B

Ηλεκτρονική πλατφόρμα παραγγελιών
B2B
Συσκευασία

ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ

 

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

 

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

facebook linkedin youtube instagram

 

ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΜΑΣ

Sitemap Tettix sites QR codes Tettix Newsletters FB Κατάλογος προϊόντων

Tettix Α.Ε.Β.Ε.

Διεύθυνση: Πάροδος Οδ. Ελύτη 160, ΒΙΟ.ΠΑ. Ανω Λιοσίων
Τ.Κ. 133 42, Τ.Θ. 46072, Νομός Αττικής, Ελλάς

GPS: Latitude 38.0796121 - Longitude 23.6838346

Χάρτης Βρείτε μας στον χάρτη

Τηλέφωνα:

Τηλέφωνα:
(+30) 210 2475403
(+30) 210 2473587
(+30) 6973940203

Fax: (+30) 210 3004462

E-mail:

ΑΡΙΘΜΟΣ ΓΕΜΗ: 146597301000

 

 

Πιστοποιήσεις Προσλαμβάνουμε τώρα