ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Με σεβασμό στις κλασικές αξίες,
…και όραμα για το μέλλον…

Όλοι εμείς στην Τettix, γνωρίζουμε καλά τον χώρο των τροφίμων, τις ανάγκες και τις ιδιαιτερότητές του.

Ζούμε καθημερινά τον παλμό της αγοράς και είμαστε διαρκώς ενημερωμένοι για τα καινούρια δεδομένα σε προϊόντα και υπηρεσίες, ώστε να ανταποκρινόμαστε επαρκώς στις απαιτήσεις των πελατών μας. Για τον λόγο αυτό:

 • Δημιουργήσαμε μία πλήρως εξοπλισμένη και σύγχρονη μεταποιητική μονάδα στις καινούριες ιδιόκτητες εγκαταστάσεις μας, στην οποία διενεργούνται οι παρακάτω εργασίες επεξεργασίας:
  • Τεμαχισμός
  • Κοσκίνισμα
  • Τρίψιμο
  • Απεντόμωση
 • Ακολουθεί το συσκευαστικό τμήμα, όπου το άρτια καταρτισμένο προσωπικό μας ακολουθώντας όλους τους κανόνες υγιεινής και ασφάλειας, συσκευάζει με το δικό μας brand name αλλά και PL!
  Συνεχίζουμε με το πρότυπο εργαστήριό μας ποιοτικού ελέγχου, στο οποίο διενεργούμε τις δικές μας αναλύσεις, συμπληρωματικά με τα συνεργαζόμενα εργαστήρια, ώστε να είμαστε 100% σίγουροι για τα αποτελέσματα.
 • Το ανανεωμένο μας τμήμα Τεχνολογικής υποστήριξης και Ποιοτικού Ελέγχου, σε συνεργασία και διαρκή επικοινωνία με το γραφείο μας τεχνολογικής και εμπορικής υποστήριξης στην Γερμανία, εκτός από τις απαραίτητες τεχνολογικές υπηρεσίες (πιστοποιητικά ανάλυσης, MSDS, κα.), παρέχει στους πελάτες μας την τεχνογνωσία και όλες τις απαραίτητες πληροφορίες που επιθυμούν, ώστε να χρησιμοποιούν τα προϊόντα μας με τον καλύτερο τρόπο στην κατασκευή των δικών τους προϊόντων.
 • Οι αποθήκες μας, ακολουθούν τις σύγχρονες πρακτικές αποθήκευσης, περιλαμβάνουν ψυγεία για τα ευπαθή προϊόντα, ενώ ακολουθείται πάντα το σύστημα FIFO (first in, first out).
  Τα γραφεία μας, η καρδιά της Τettix, είναι πλήρως εξοπλισμένα με τα πιο σύγχρονα εργαλεία και συστήματα, ώστε να ελαχιστοποιούνται οι καθυστερήσεις.
 • Είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι για το καινούριο ερευνητικό μας τμήμα R&D, το οποίο εξειδικεύεται στην έρευνα και ανάπτυξη νέων καινοτόμων προϊόντων, με αυξημένα διατροφικά χαρακτηριστικά, υψηλή προστιθέμενη αξία και υψηλά ποιοτικά χαρακτηριστικά με ανταγωνιστικότητα στην σύγχρονη Ελληνική και Διεθνή αγορά τροφίμων.
 • Με το brand name SALVEO TEA, η εταιρεία μας συνεχίζει την ήδη αναγνωρισμένη πορεία του στον χώρο των τσαγιών, με την φιλοδοξία της περαιτέρω ανέλιξης και εξάπλωσής του, όχι μόνο στην ελληνική αγορά αλλά και στο εξωτερικό.
 • Παρέχουμε υψηλής ποιότητας εξαγωγικές υπηρεσίες Ελληνικών κυρίως προϊόντων αλλά και ξένων στην λογική της υπερχονδρικής, μέσω της OREGANO FACTORY.
  Βρισκόμαστε σε διαδικασίες πιστοποίησης για βιολογικά προϊόντα, γνωρίζοντας την αυξανόμενη ανάγκη της αγοράς, ενώ ήδη συνεργαζόμαστε με παραγωγούς, οι οποίοι βρίσκονται στο στάδιο βιολογικής πιστοποίησης.
 • Δημιουργήσαμε γραφείο τεχνολογικής και εμπορικής υποστήριξης στην Γερμανία (Τettix GbR), ενώ ιδρύουμε γραφεία εμπορικής υποστήριξης και σε άλλες χώρες (Κύπρο, Βουλγαρία).

Όμως, τίποτε από όλα αυτά δεν μπορεί να στηριχτεί και να προχωρήσει, χωρίς τον ανθρώπινο παράγοντα. Το ανθρώπινο δυναμικό είναι η ψυχή της εταιρείας και καθοριστικός παράγοντας για την επιτυχία και την εξέλιξή της. Εκπαιδευμένο, σωστά καταρτισμένο, με εξειδικευμένη τεχνογνωσία και συνεχή ενημέρωση, προσβλέπει στην επιτυχή ανταπόκρισή του στις ανάγκες των πελατών και τις συνεχείς προκλήσεις της αγοράς.

 

Όλοι εμείς στην ΤΕΤΤΙΧ, και θέλουμε και μπορούμε
να είμαστε ο αξιόπιστος συνεργάτης σας!!!

B2B

Ηλεκτρονική πλατφόρμα παραγγελιών

ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ

 

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

 

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΜΑΣ

facebook linkedin twitter instagram

Tettix Α.Ε.Β.Ε.

Διεύθυνση: Πάροδος Οδ. Ελύτη 160, ΒΙΟ.ΠΑ. Ανω Λιοσίων
Τ.Κ. 133 42, Τ.Θ. 46072, Νομός Αττικής, Ελλάς

GPS: Latitude 38.0796121 - Longitude 23.6838346

Βρείτε μας στον χάρτη

Τηλέφωνο: (+30) 210 2475403 - (+30) 210 2473587

Fax: (+30) 210 3004462

E-mail: