fbpx

Shqipëria

Kompania Tettix SA, të angazhuar në import, marketing, përpunimin dhe paketimin e erëza, bimë aromatike dhe medicinale, perime të thata, drithëra, perime dhe vajra esenciale, kripëra, çaj Salveo çaj.
Është një kompani me një aktivitet të fortë eksporti, që ka një prani të veçantë në rajonin më të gjerë të Ballkanit.

Politika e kompanisë është i bazuar në praktikat e dëshmuara (produkte të cilësisë më të mirë, të aksioneve në këmbë, zgjedhja e rreptë e furnizuesit - partnerëve, shërbimit të lartë, etj), mbështetur nga fryma e rinovimit, inovacionit dhe hapjes.

Ne jemi të vendosur në objekte moderne private, bashkëpunojmë me personel të specializuar, krijojmë departamente (R & D, laboratorë të kontrollit të cilësisë, etj.), Ne jemi të pajisur me pajisje moderne dhe kemi zyra të mbështetjes komerciale në vende të tjera për shërbimin më të mirë dhe më të personalizuar të klientëve tanë .

Ne importojmë produktet tona nga e gjithë bota, duke siguruar gjithmonë që ato të jenë në përputhje me standardet e kompanisë, të cilat janë në përputhje me direktivat e BE-së. dhe Kodin e Ushqimit. Kompania jonë është e certifikuar me sistemin ISO 22000 të sigurimit të cilësisë.

Produktet tona ofrohen në:

Paketimi nga vendi i origjinës

Korporatë, letër (specifike për speca) me qese me shumicë

Paketimi i ushqimeve në pako speciale alumini

Paketim me pakicë (për supermarkete, shitore me pakicë)

Tettix SA paketimin e produkteve të saj

me emrin e saj të markës (SALVEO)

ose PL (Private label) me etiketën e klientit sipas kërkesës.

 

NEWSLETTER

Please enable the javascript to submit this form

 

 

FOLLOW US

facebook linkedin youtube instagram

 

GET TO KNOW US

Sitemap Tettix sites QR codes FB PC

Tettix S.A.

Address: 160 Od. Eliti by street (Olympic Wrestling Center) Industrial Area of Ano Liosia
133 42, PO BOX 46072, Athens, Greece

GPS & Map: Latitude 38.0796121 - Longitude 23.6838346

Gmap Find us on google map

Phone:
(+30) 210 2475403
(+30) 210 2473587
(+30) 6973940203

Fax: (+30) 210 3004462

E-mail: info@tettixsa.com

 

 

Certifications