Северна Македонија

Компанијата Tettix СА, се занимава со увоз, маркетинг, преработка и пакување на зачини, ароматични и лековити растенија, овошје зеленчук, житарици, зеленчук и етерични масла, соли, чај Salveo чај.

Тоа е компанија со силна извозна активност, со посебен присуство во регионот на Балканот.

политиката на компанијата се базира на докажани практики (на најдобар квалитет на производите, стои акции, строга селекција на добавувачи - партнери, голема услуга, итн), поддржан од страна на духот на продолжување, иновации и отвореност.

Ние сме сместени во приватни модерни објекти, соработуваме со специјализиран персонал, создаваме одделенија (R & D, лаборатории за контрола на квалитет, итн.), Опремени сме со модерна опрема и имаме канцеларии за комерцијална поддршка во други земји за подобра и персонализирана услуга на нашите клиенти .

Ние ги увезуваме нашите производи од целиот свет, секогаш осигурувајќи дека тие се во согласност со стандардите на компанијата, кои се во согласност со директивите на ЕУ. и Кодексот за храна. Нашата компанија е сертифицирана со ISO 22000 системот за обезбедување на квалитет.

Нашите производи се нудат во:

Пакување од земјата на потекло

Корпоративни, хартиени (зачин специфични) вреќа на големо

Пакување угостителство во посебни алуминиумски пакувања

Пакување на мало (за супермаркети, малопродажни места)

Tettix SA пакување на своите производи

со сопствено бренд име (SALVEO)

или PL (приватна етикета) со етикетата на клиентот на барање.

 

BILTEN

Please enable the javascript to submit this form

 

 

PRATI NAS

facebook linkedin twitter instagram

 

TETTIX ONLINE

Sitemap Tettix sites QR codes FB PC

Tettix S.A.

Adresa: 160 Od. Eliti by street (Olympic Wrestling Center) Industrial Area of Ano Liosia
133 42, PO BOX 46072, Athens, Greece

GPS & Karta: Latitude 38.0796121 - Longitude 23.6838346

Gmap Pronađite nas na google mapi

Telefon: (+30) 210 2475403 - (+30) 210 2473587

Fax: (+30) 210 3004462

E-mail: info@tettixsa.com

 

 

Potvrde