fbpx

KOMPANIA

Me vlera dhe vizion…

Kompania Tettix S.A., merret me tregtimin, përpunimin dhe paketimin e erëzave, bimëve aromatike dhe medicinale, perimeve të thata, drithërave, vajrave esencialë dhe vegjetalë, kripërave dhe çajrave Salveo Tea. Gjithashtu, ofron shërbime të eksportit të cilësisë së lartë për produktet greke, me logjikën e super-shitjes me shumicë nëpërmjet Oregano Factory.

Sot, Τettix Α.Ε.Β.Ε. është një nga kompanitë më të besueshme në fushën e saj, falë strategjisë së kompanisë që bazohet në drejtime specifike. Produkte me cilësi të lartë, stok i përhershëm, përzgjedhje e rreptë e furnitorëve - partnerëve dhe sigurisht ofrim i shërbimeve të larta nga stafi ynë i specializuar që punon gjithmonë me frymën e rinovimit, inovacionit dhe ekstroversionit.

Jemi të vendosur në ambiente moderne në pronësi private, bashkëpunojmë me staf të mirëtrajnuar dhe të specializuar, krijojmë departamente të reja (R&D, laboratorë të kontrollit të cilësisë, etj.), furnizohemi me pajisje moderne, krijuam zyrë suporti teknologjik dhe komercial në Gjermani (Tettix GbR), ndërsa themelojmë zyrat e suportit tregtar dhe në vende të tjera (Qipro, Bullgari). Në çdo hapin tonë zbatojmë ide dhe praktika inovative, njohuri të specializuara, shërbim fleksibël dhe efikas ndaj klientëve, që bazohet në studimin e individualizuar të nevojave të tyre.

Le të jemi së bashku në rrugën drejt një të ardhme të suksesshme,

Të gjithë ne në TETTIX, dhe duam edhe mundemi
të jemi partneri juaj i besueshëm!!!

 

Dimitrios Apostolopoulos

 

 

 

DIMITRIOS APOSTOLOPOULOS

Themelues, President dhe CEO

Linda në vitin 1959 në Athinë. Si fëmijë, e doja shumë dijen dhe me gjithë vështirësitë e kohës, arrita të merrem në nivel shkencor me dashurinë time të madhe, financën.

Sidoqoftë, si një shpirt i trazuar, u magjepsa shumë herët nga arti i tregtisë. Në vitin 1992, në rrugën Evripidou, në qendër të Athinës, filloi aktiviteti i biznesit tim në dyqanin që krijuam. Me hapa të ngadaltë, të qëndrueshëm dhe të menduar mirë, do të sjellim biznesin tonë në majën e sektorit, pasi ka ndërmjetësuar angazhimi ynë me shitjen e shumicës.

Sot, pas 26 vitesh sukses në rritje të vazhdueshme, me respekt për të kaluarën dhe vizion për të ardhmen, përfaqësoj Tettix-in e ri, me synimin për të vazhduar të njëjtën politikë të provuar, nga njëra anë, dhe nga ana tjetër për të implementuar ide të reja, pionere, metoda dhe praktika që imponon koha moderne.

Si profesionist, konsideroj se kam njohuri të thella të subjektit tim, marr pjesë në të gjitha seminaret dhe ekspozitat dhe udhëtoj në pothuajse të gjitha vendet prodhuese, duke mbledhur në vend njohuri dhe informacione rreth zhvillimeve të tregut.

Jam një mbështetës i flaktë i lojës së ndershme në tregti dhe kërkoj marrëdhënie krijuese dhe të përhershme me çdo partner.

Dua të besoj se jam një vizionar, investoj në marrëdhëniet njerëzore, parashikoj dhe përpiqem për një të ardhme të fortë dhe krijuese.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

1983

38 vite eksperience
Burimet njerëzore
Partneri strategjik i biznesit tonë të suksesshëm
Objektet
OBJEKTET
Depozita
DEPOZITA
Ekspozitat
Ne jemi të përfshirë në mënyrë aktive në ekspozitat më të mëdha në Greqi dhe jashtë saj

 

NEWSLETTER

 

 

NA NDIQ

facebook linkedin youtube instagram

 

TETTIX ONLINE

Sitemap Tettix siti QR codes FB PC

Tettix S.A.

Adresë: 160 Od. Eliti by street (Olympic Wrestling Center) Industrial Area of Ano Liosia
133 42, PO BOX 46072, Athens, Greece

GPS & Map: Latitudine 38.0796121 - Longitudine 23.6838346

Gmap Na gjeni në hartën google

Tel:
(+30) 210 2475403
(+30) 210 2473587
(+30) 6973940203

Fax: (+30) 210 3004462

E-mail:

HELLENIC CHAMBERS N.: 146597301000

 

 

Certifikimet Tettix Agents