fbpx

TREGJET

Kompania jonë është e interesuar jo vetëm për zhvillimin e saj në tregun e brendshëm, por edhe për prezencën e saj të fortë jashtë vendit.

Tashmë kemi krijuar një zyrë të teknologjisë dhe mbështetjes komerciale në Gjermani (Tettix GbR), ndërsa jemi duke krijuar zyra të mbështetjes komerciale në vende të tjera, të tilla si Qipro, Bullgaria, etj.

Në këtë mënyrë ne krijojmë kushtet dhe infrastrukturën e nevojshme për të promovuar produktet dhe shërbimet tona jo vetëm në Greqi, por edhe jashtë vendit, ndërsa në të njëjtën kohë zhvillojmë marrëdhënie të forta tregtare dhe profesionale me të gjithë klientët dhe partnerët tanë.

 

 

NEWSLETTER

 

 

NA NDIQ

facebook linkedin youtube instagram

 

TETTIX ONLINE

Sitemap Tettix siti QR codes FB PC

Tettix S.A.

Adresë: 160 Od. Eliti by street (Olympic Wrestling Center) Industrial Area of Ano Liosia
133 42, PO BOX 46072, Athens, Greece

GPS & Map: Latitudine 38.0796121 - Longitudine 23.6838346

Gmap Na gjeni në hartën google

Tel:
(+30) 210 2475403
(+30) 210 2473587
(+30) 6973940203

Fax: (+30) 210 3004462

E-mail:

HELLENIC CHAMBERS N.: 146597301000

 

 

Certifikimet Tettix Agents